Supervision

Ydes til fagpersoner med pædagogisk, social og sundhedsmæssig baggrund. Supervision udvikler faglige og personlige kompetencer. Supervision kan være individuelt og i grupper og tager ofte afsæt i konkrete problemstillinger

Personaletræning

Ydes til fagpersoner med pædagogisk, social og sundhedsmæssig baggrund. Personaletræning styrker relationer i grupper, udvikler fælles værdier i institutionen og sætter fokus på organisationens struktur. Vi kan til mindre grupper tilbyde dejlige lokaler i Haderslev, eller vi tager ud. Ring for spørgsmål, nærmere afklaring og pris.

Konflikthåndtering

Når der på arbejdspladsen ind imellem opstår konflikter der udvikler sig til mobning, er en stopper for al udvikling, skaber en ulidelig stemning… Så er det en god ide at få hjælp udefra så dialogen igen kan blive konstruktiv.
Vi yder hjælpen på arbejdspladsen eller i vores hus.

Kurser i samtale

Anerkendende samtale – At være i dialog – At få sagt det der er svært – er overskrifter på anvendelige kurser hvor medarbejderne arbejder med egne “sager” og tilegner sig nødvendig teori.

Rådgivning til Skoler, Institutioner og Forvaltninger

Akut og ikke akut rådgivning i forhold til samarbejde, kriser og konflikter mellem de professionelle og klienter/forældre/børn.